responsive webdesign

Maatwerk websites, de specialiteit van Vuursteen

Een geslaagde website ontwikkelen vraagt om aandacht voor verschillende vakgebieden. Vakgebieden die voor Vuursteen geen geheimen kennen. Bijvoorbeeld op het gebied van gebruiksgemak, zoekmachine-optimalisatie, betrouwbaarheid, enzovoort. Bovenal wilt u dat de website werkt, want websites moeten werken. Altijd en overal.

Overal zichtbaar met responsive webdesign 

Responsive webdesign is het maken van 1 website die geoptimaliseerd is voor alle mogelijke apparaten en schermgroottes. Uw website schaalt dus mee aan de hand van de schermgrootte van het apparaat waar de website op bekeken wordt.
Vuursteen maakt uw website geschikt en relevant voor alle huidige en toekomstige platforms door uw website "responsive" te maken. Uw website zal dus op PC, laptop, tablet en telefoon qua design en informatie worden afgestemd op het juiste apparaat. Op deze manier realiseert u een optimale sitebeleving overal waar uw site bekeken wordt.

In het overzicht van ons recente werk vind u de responsive websites terug met onderstaand icoon:

Wilt u zelf meemaken wat het effect van een responsive website doet? Verklein dan de breedte van uw browser en zie het verschil!

Meer weten over responsive webdesign? Neem hiervoor contact met ons op.

Alles zelf online te beheren

Uw website wordt standaard uitgerust met het Beheerpaneel, het hoogwaardige en gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) van Vuursteen. Het beheerpaneel wordt speciaal voor uw website op maat gemaakt, zodat u geen overbodige of ingewikkelde opties hebt bij het beheren van uw website, zoals bij de meeste andere CMS'en. Wij overtuigen u graag van het gemak waarmee uw website te beheren is door een online demonstratie van het Beheerpaneel! Neem hiervoor contact op.

 

Bereikbaar en vindbaar

Om te garanderen dat uw website werkt op alle gangbare PC-systemen en ook nog eens hoog in Google wordt gevonden, wordt de website gemaakt volgens de meest recente webstandaarden en zoekmachine-optimalisatietechnieken. Vuursteen realiseert uw website volgens de W3C standaarden en focust daarnaast op optimalisatie van laadsnelheid, uitsluiten van niet leesbare elementen, creëren van zoekmachine vriendelijke URL’s en toevoegen van hulpelementen voor Google indexering. Op deze manier is uw website optimaal vindbaar voor bezoekers.

 

Speciaal voor grafisch ontwerpers: SiteGemak

Bent u actief in de creatieve industrie, bijvoorbeeld als grafisch vormgever en levert webdesign? Dan bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare en laagdrempelige partner voor de ontwikkeling van uw websites. Ga voor meer informatie naar onze pagina voor over SiteGemak.