mobile apps

Responsive of App?

Wij zorgen er standaard voor dat alle opgeleverde websites functioneren op alle smartphones en tablets. Bezoekers kunnen uw website dan wel bekijken, maar het gebruiksgemak laat vaak te wensen over. Momenteel realiseert Vuursteen bijna alle websites als Responsive websites, dit betekent dat uw website geoptimaliseerd wordt voor alle apparaten en schermbreedtes. Dit zorgt voor optimaal gebruiksgemak, laadsnelheid en design van uw website op alle huidige en toekomstige mobiele apparaten. Voor een perfecte weerkgave van uw mobiele bedrijfswebsite zal dit de beste oplossing zijn.

Mobiele apps voor meer functionaliteit

Daarnaast biedt Vuursteen de mogelijkheid om uw online diensten te verbreden met een mobiele webapp. In wezen is deze webapp een mobiele website die gedownload kan worden via een smartphone of tablet vanuit Appstore (iPhone) of Google Play (Android). Mobiele apps bieden vaak extra functionaliteiten die op een mobiele/responsive website niet mogelijk zijn door software elementen te integreren in de applicatie die gedownload wordt.
Vuursteen realiseert mobiele webapps die met HTML5 in het Sencha Touch systeem worden gebouwd. Dit geeft u dezelfde voordelen als een native app, maar bespaart u veel kosten.

Een responsive website of mobiele app is zowel qua ontwerp als functionaliteit 100% geoptimaliseerd voor het gebruik vanaf smartphones en tablets. Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave neemt u vooral contact met ons op!